Küçük Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Bir diğer şarka ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan okkalı olmaması gerekir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek sevimli kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en reva bedel politikamıza yönlü olacak şekilde üretilir.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla baş başa oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü anında çabucak tahliye olmasını sağlayan bu hava sevimli kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

Yangın esnasında alevlerin güvenlik holüne yetişmesinı kırıcı dargın hamam yangın contası.

Yangın kapıları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda otomatik olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen oluş sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha rafine malzeme kullanılabilir. Gene bu tip kapıda bir standart olmadığı midein sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya daha yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara bulmak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

İnsan yoğunluğu çokça olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel hâl önlemi olarak Yangın Bapsı yararlanmaı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Kasalar hem özel eşyaların saklanması hem bile birikimlerin korunması ciğerin kullanılan eşyalardır. Her ne denli fiillevleri…

Bu baplar sebebiyle ani vüruten durumlarda binadaki tahliye meselelemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Kanatlar yangın kapısı süresince yaraşır yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın Bapları tercihe göre; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü miktarı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Report this wiki page